آموزش زبان

به راحتي زبان بياموزيد .

آموزش زبان ايتاليايي

۱۳ بازديد

آموزش زبان ايتاليايي

زبان ايتاليايي يكي از زبان هاي مطرح و پر كاربرد اروپا مي باشد كه هر ساله تعداد زيادي توريست و مهاجر جهت عزمت به ايتاليا به دنبال يادگيري آن هستند . آموزش زبان ايتاليايي در ايران نيز طرفدار هاي زيادي دارد چرا كه كشور ايتاليا هر ساله تعداد زيادي دانشجو براي ادامه تحصيل از ايران پذيرش مي كند .

 

روش هاي آموزش زبان ايتاليايي

جهت يادگيري زبان ايتاليايي روش هاي گوناگوني وجود دارند . ميتوان در مراكز آموزشي زبان ايتاليايي معتبر ، كلاس هاي خصوصي زبان ايتاليايي ، مطالعه ي كتاب هاي آموزش زبان ايتاليايي و يا يادگيري زبان به صورت خودآموز اقدام كرد كه هر كدام نيازمند روش خاص خود است . البته مراحل زير به عنوان هسته اصلي آموزش زبان ايتاليايي مطرح مي باشند .

آشنايي با حروف الفباي زبان ايتاليايي

نحوه خواندن در زبان ايتاليايي

نحوه نوشتن در زبان ايتاليايي

گرامر زبان ايتاليايي

زبان ايتاليايي شامل گرامر منحصر به فرد است اما از نظر ساختاري شباهت هاي زيادي با زبان اتگليسي دارد . از جمله موارد مهم در بحث گرامري مي توان به

  • اسم در زبان ايتاليايي

در اين زبان اسامي داراي جنسيت و تعداد هستند. يعني تمامي اسم ها مفرد يا جمع و مذكر يا مونث هستند . با توجه به اين موارد حروف تعريف معين در زبان ايتاليايي و حرف تعريف نامعين در زبان ايتاليايي براي اسامي مشخص مي شوند.  تعيين حروف تعريف براي اسامي يكي از نكات گرامري مهم است كه براي يادگيري آن نياز به تمرين فراوان داريم .

 

افعال در اين زبان داراي شخص و تعداد هستند . مانند زبان فارسي زبان ايتاليايي نيز 6 شخص دارد . (اول، دوم، سوم شخص مفرد و جمع)

حرف اضافه يكي از پاره‌هاي سخن است كه براي بيان رابطه‌اي يا براي ساختِ ساختارهاي دستوري به‌كار مي‌رود. حرف اضافه در زبان ايتاليايي به دو صورت بكار مي روند:

الف)  به تنهايي

ب) به صورت تركيب شده با حروف تعريف معين و نامعين

قيد و صفت از تعداد و جنسيت اسم يا فعلي كه براي آن به كار مي روند تبعيت مي كند . مثلا براي اسم مفرد مونث ragazza  بايد صفت مفرد مونث استفاده كنيم .

bella ragazza  دختر زيبا

بريا قيد هاي نيز بايد از تعداد و شخص فعل تبيعت كنيم . مثلا فعل lui mangia ” مي خورد” سوم شخص مفرد مذكر است كه در نتيجه قيد به كار رفته نيز سوم شخص مفرد مذكر باشد

lui mangia bene  او خوب مي خورد

از آنجايي كه يكي از كوچكترين بخش هاي هر زبان جملات و عبارات آن هستند. يكي از نكات مهم گرامر زبان ايتاليايي ساختار جملات در زبان ايتاليايي هست . بدين منظور در اين مبحث مي خواهيم به ساختار جملات بپردازيم .

مفعول+فعل+فاعل……..

حروف تعريف در زبان ايتاليايي

۱۴ بازديد

 

حروف تعريف در زبان ايتاليايي

حروف تعريف( در زبان ايتاليايي بر دو نوع معرفه articolo) diterminativo) ) و نكره (articolo inditerminativo) ) مي باشند. از كاربردهاي حروف تعريف استفاده از آنها به همراه اسمهادر ايتالياي معني ، كلي  و جمع مي باشند.از ديگر كاربردهاي مهم حروف تعريف ايتاليايي استفاده آنها با صفات ملكي در ايتاليايي مي باشند كه بعدا به طور مفصل به آن مي پردازيم .

Articolo diterminativo  يا حروف تعريف معرفه ، طبق ساختار زير تقسيم بندي مي شوند:

حروف تعريف معرفه ايتاليايي براي اسمهاي مفرد:

اسم مذكر ايتاليايي كه با حرف بي صدا شروع شود + Il

Il libro

اسم مذكر كه با حرف S شروع شود كه بعد حرف  حرف بي صدا باشد + lo

اسم مذكر يا مونث كه با حروف بي صدا شروع شود + l`

l`amico  

اسم مونث ايتاليايي كه با حروف بي صدا شروع شود+ la

La gonna

 حروف تعريف معرفه براي اسمهاي جمع :

اسم مذكر كه با حرف بي صدا شروع شود + i

I libri

اسم مذكر كه با حرف صدا دار يا  شروع شود  كه بعد حرف  S حرف بي صدا باشد. + gli

gli student

gli amici

اسم مونث كه با حرف بي صدا يا صدا دار شروع شود + le

le gonna

le amiche

Articolo indeterminativo يا حروف تعريف نكره ايتاليايي طبق ساختار زير تقسيم بندي مي شوند:

حروف نكره براي اسمهاي مفرد:

اسم مذكر كه با حرف بي صدا يا صدادار شروع شود + un

Un libro

un amico

اسم مذكر كه با حرف  شروع شود كه بعد حرف  حرف بيصدا باشد + undo

undo student

اسم مونث كه با حرف بي صدا شروع شود + una

una gonna

اسم مونث كه  با حرف صدادار شروع شود  + un`

Un`amica

حروف تعريف نكره براي اسمهاي جمع  :

اسم مذكر كه با حرف بي صدا شروع شود + dei

dei libri

اسم مذكر كه با حرف صدا دار يا  شروع شود كه بعد حرف s   حرف بي صدا باشد + degli

degli studenti 

degli amici

اسم مونث كه با حرف بي صدا  يا صدا دار شروع شود + delle

delle gonna

delle amiche

نكته : تمام كلماتي كه با حروف z،   gn، ps شروع مي شوند همانند  حروف تعيين معين  و نامعين در ايتاليايي مي گيرند.

ايتاليا

۱۷ بازديد

ايتاليا، معروف به كشور چكمه‌اي شكل است كه در جنوب اروپا و پايتخت آن شهر رم است. اين كشور از شبه‌جزيره ايتاليا و دو جزيره سيسيل و ساردِني در درياي مديترانه تشكيل شده‌است. امروزه ايتاليا كشوري توسعه‌يافته است و جزو گروه هشت به‌شمار مي‌آيد.

واحد پول اين كشور يورو و زبان رسمي آن ايتاليايي است. جمعيت ايتاليا ۶۰ ميليون و ششصد هزار نفر است و ۹۱٫۶ درصد مردم آن مسيحي هستند.

ايتاليا پنجمين كشور پرجمعيت اروپا و بيست و سومين كشور پرجمعيت دنيا است. ايتاليا آب‌وهواي معتدل فصلي دارد و آب‌وهواي مناطق ساحلي آن با شرايط هوايي كوهستان‌هاي داخلي تفاوت زيادي دارد.

دو كشور مستقل بسيار كوچك به نام‌هاي واتيكان و سان مارينو در درون خاك ايتاليا قرار دارند و يك تكه از خاك ايتاليا نيز بيرون از خاك اصلي اين كشور و در سوئيس قرار دارد كه كامپيونه ديتاليا ناميده مي‌شود.

رم، پايتخت ايتاليا، به عنوان پايتخت امپراتوري روم و اقامتگاه پاپ، براي سده‌هاي پياپي از مراكز سياسي و مذهبي تمدن غرب بود.

پس از فروپاشي امپراتوري روم، منطقه ايتاليا به مناطق و شهرهاي خودگردان بسياري تقسيم شده‌بود (ازجمله جمهوري ونيز و دولت كليسا) ولي واحدهاي مختلف سياسي در منطقه ايتاليا در سال ۱۸۶۱ متحد شده و كشور كنوني ايتاليا را به‌وجود آوردند.

محتويات

  • ۱ تاريخ
  • ۲ وحدت ايتاليا
    • ۲.۱ جنگ جهاني اول
    • ۲.۲ ايتاليا ميان دو جنگ
  • ۳ جغرافيا
  • ۴ تقسيمات كشوري
  • ۵ گروه‌هاي قومي و نژادي
  • ۶ زبان‌ها
  • ۷ مذاهب
  • ۸ اقتصاد
  • ۹ گردشگري
  • ۱۰ ارتش
  • ۱۱ جستارهاي وابسته
  • ۱۲ منابع
  • ۱۳ پيوند به بيرون

تاريخ

نوشتار اصلي: تاريخ ايتاليا

دوران باستان و ميانه

اتروسكها يوناني‌ها و سپس رومي‌ها در دوران باستان بر ايتاليا حكمراني مي‌كردند و در قرون وسطي كنترل ايتاليا در دست پاپ‌ها، فرانك‌ها، بيزانسي‌ها و سپس اعراب و نورمان‌ها در پاره‌اي از اوقات بوده‌است.

از ميان مشكلات پرشماري كه اتحاد ايتاليا (۱۸۷۰–۱۸۴۸) درپي داشت، آنچه بيش از همه اضطراري مي‌نمود، همانا يكدست ساختن سرزميني بود كه از لحاظ سياسي و اقتصادي بسيار متفاوت بود.

وحدت ايتاليا

بكار گيري ساختارهاي اداري دوره رژيم سلطنتي ساوويا در طول زمان باعث وخيم تر شدن اختلافات قبلي ميان مناطق مختلف ايتاليا شد و به دنبال آن موج مهاجرت طبقهٔ روستايي به سوي آمريكاي شمالي و جنوبي آغاز شد. ميان سال‌هاي پاياني قرن نوزدهم و سال‌هاي آغازين قرن بيستم، چند ميليون ايتاليايي به خارج از كشور مهاجرت كردند.

از ديدگاه اقتصادي و اجتماعي، دورهٔ قبل از اتحاد تا زمان آغاز جنگ اول جهاني با پديده رشد كلي كشور همراه بود كه با تكيه به موقعيت بين‌المللي مثبت، اين امكان را يافت تا سر و ساماني به وضعيت مالي و ساختارهاي دولتي داده و بخش‌هاي اصلي براي كمك به پيشرفت و توسعهٔ صنعتي را گسترش دهد و در اين راستا البته از كمك سخاوتمندانه سرمايه‌هاي خارجي نيز بهره برد.

ايتاليا در نقشه ساموئل دان

شرايط اجتماعي كشور، كه همراه با اختلافات پيش گفته ميان مناطق روستايي و شهري بود، سال‌هاي اوليه ”صنعتي‌سازي كشور” و نخستين گام‌ها به سوي يك ساختار نوين اجتماعي را با شكل‌گيري احزاب سياسي رقم زد.

ظهور اين احزاب سياسي و تنش‌هاي اجتماعي ناشي از آن تأثير گسترده‌اي بر جريان‌هاي بعدي تاريخي كشور ايتاليا بر جاي گذاشت.

جنگ جهاني اول

به دنبال بر خورداري شهروندان ايتاليايي از حق رأي در سال ۱۹۱۳، روند يكپارچه سازي سياسي كشور تكميل شد و اين در حالي بود كه چهرهٔ بين‌المللي ايتاليا كه به‌دنبال اصلاحات آغاز شده از فرداي روز اتحاد، هماهنگ‌تر و مدرن‌تر شده بود، وجهه بيشتري يافته و تقويت مي‌شد.

ايتاليا و مستعمرات پيشينش.

در آستانهٔ جنگ اول جهاني، ايتاليا چشم‌انداز ترسيم شده تا آن زمان را دگرگون ساخته و در كنار قدرت‌هاي متحد فرانسه، انگليس و ايالات متحده وارد جنگ شد. به‌دنبال كنفرانس صلح پاريس در سال ۱۹۱۹ مناطق شمالي ترنتينو،التواديجه و ونتريا جوليا را كه براي كامل ساختن روند اتحاد ملي مورد نياز بود، بدست آورد.

ايتاليا هر چند كه از مبارزه پيروز خارج شده بود، اما از ديدگاه اقتصادي زير بار فشارهاي وارده، دچار چنان آشفتگي‌هايي شده بود كه دولت‌هاي وقت آن زمان توان هدايت آن را به‌سوي دست آورده‌هاي مثبت نداشتند.

در اين برهه برخي از تشكيلات سياسي كه بعدها به‌مدت ده‌ها سال بر آينده كشور تأثيرات عميقي گذاشت، پا به عرصه وجود گذاردند، از جمله حزب ملت (۱۹۱۹) كه بعدها به حزب دموكرات مسيحي تغيير شكل داد، حزب سوسياليست، حزب كمونيست كه توسط گرامشي پايه‌گذاري شد (۱۹۲۱) و طبقات مبارز كه توسط موسولينيشكل گرفت (۱۹۱۹) و بعداً در سال ۱۹۲۱ به حزب فاشيست ملي تغيير شكل داد و عامل به قدرت رسيدنموسوليني شد.

ايتاليا ميان دو جنگ

در سال ۱۹۲۵ (ميلادي) با ممنوع شدن فعاليت تمامي ديگر احزاب، دوره رژيم فاشيست آغاز مي‌شود كه با سياست استبدادي و در پوشش ملي‌گرايي، باعث دگرگوني‌هاي ريشه‌اي در زندگي كشور گرديد و آزادي‌هاي سياسي را محدود نمود. اين رژيم براي ممانعت از دشمني كليساي كاتوليك، به توافقي با واتيكان (۱۹۲۹) دست يافت.

در آن سال‌ها اقدامات جدي براي تقويت و توسعه فعاليت‌هاي صنعتي و كشاورزي صورت گرفت. در زمينه سياست خارجي، موسوليني سعي كرد با اتكا به سياست توسعه طلبانه و قدرت‌هاي متحد، پرستيژ خود را تثبيت نمايد كه نقطهٔ اوج آن اتحاد با آلمان و ورود به جنگ دوم جهاني (۱۹۴۵–۱۹۴۰) عليه متفقين و متعاقباً سقوط رژيم فاشيست به‌دنبال ناكامي‌هاي نظامي بود.

بازسازي دموكراسي و اداره وضعيت سخت كشور پس از پايان جنگ و كوشش در از بين بردن هر آنچه از رژيم فاشيست به ارث مانده بود، باعث شد تا مجمع قانون اساسي شكل بگيرد.

در دوم ژوئيه سال ۱۹۴۶، و به‌دنبال انجام همه‌پرسي «جمهوري ايتاليا» متولد شد و اين تاريخ تبديل به جشن ملي شد. قانون اساسي جديد از تاريخ اول ژانويه ۱۹۴۸ رسميت يافته و به مرحله اجرا درآمد.

ايتاليا بعد از جنگ، تلاش زيادي براي نزديكي به كشورهاي غرب انجام داد و در اين راستا به ”اتحاد آتلانتيك” ملحق شد كه سازماني نظامي دفاعي است كه به ابتكار آمريكا شكل گرفت و اكثر كشورهاي اروپايي غربي نيز به آن پيوستند.

در سطح اروپا، ايتاليا در آن دوره از جمله كشورهايي بود با حداكثر توان در راستاي يكپارچگي اروپا در طي مراحل مختلف آن، چه از نظر اقتصادي و چه سياسي كوشش كرد.

از اول ژانويه ۱۹۹۹ (ميلادي)، ايتاليا از جمله ۱۱ كشوري است كه واحد پولي يورو را به عنوان پول واحد برگزيد.

جغرافيا

تصوير ماهواره‌اي از ايتاليا

ايتاليا در جنوب اروپا با مختصات جغرافيايي تقريبي ۵۰ ۲۲ شمالي، ۳۰ ۱۲ شرقي قرار دارد.

مساحت كل آن ۳۰۱۳۲۳ كيلومتر مربع (تقريباً يك پنجم ايران) است كه از آن ۲۹۴۰۲۹ كيلومتر مربع خشكي و ۷۲۱۰ كيلومتر مربع آب است. ۷۶۰۰ كيلومتر ساحل دارد.

نكتهٔ جالب در مورد نقشهٔ كشور ايتاليا اين است كه نقشهٔ اين كشور شبيه چكمه است.

جزاير ساردني و سيسيل در درياي مديترانه نيز جزو ايتاليا است.

مرزهاي اين كشور ۲۹۳۲۱ كيلومتر است. با كشورهاي زير مرز مشترك دارد:

  • اتريش: ۴۳۰ كيلومتر
  • فرانسه: ۴۸۸ كيلومتر
  • واتيكان: ۳٫۲ كيلومتر (واتيكان در داخل شهر رم پايتخت ايتاليا قرار دارد)
  • سان مارينو: ۳۹ كيلومتر (كشور سان مارينو در شمال ايتاليا و در دل ايالت اميليا رومانيا قرار دارد)
  • اسلووني: ۲۳۲ كيلومتر
  • سوئيس: ۷۴۰ كيلومتر

آب و هواي ايتاليا مديترانه‌اي است. در شمال به دليل وجود رشته‌كوه آلپ سرد، در جنوب خشك و در كل كشوري تقريباً گرم است.

بلندترين نقطه آن كوه مونته بيانكو با ارتفاع ۴۸۰۸ متر از سطح دريا و كمترين ارتفاع آن درياي مديترانه‌است.

تقسيمات كشوري

كشور ايتاليا از نظر جغرافيايي به ۲۰ ناحيه تقسيم مي‌شود كه ۵ تا از آن‌ها داراي نوعي خودمختاري در وضع قوانين محلي مي‌باشند.

از سوي ديگر ايتاليا به ۱۱۰ استان و ۸٬۱۰۰ شهرداري تقسيم مي‌شود. علاوه بر اين در سال ۲۰۰۹ ميلادي ۱۵ شهر ايتاليا به عنوان ابرشهر (متروپوليس) در نظر گرفته شدند كه البته اين تقسيمات جديد هنوز به جرحله رسمي و اجرايي نرسيده است.

پوليا
باسيليكاتا
كالابريا
سيسيل
موليز
كامپانيا
آبروتزو
لاتزيو
اومبريا
ماركه
توسكاني
ساردني
اميليا-رومانيا
ليگوريا
پيمونت
فريولي
ونتزيا
جوليا
واله دائوستا
ترنتينو آلتو
آديجه
ونتو
لمباردي
درياي آدرياتيك
درياي ايوني
مديترانه
درياي تيرني
درياي ليگوريا

 

ناحيه‌ها مركز مساحت (كيلومتر مربع) مساحت (مايل مربع) جمعيت
آبروتزو لاكوئيلا ۱۰٬۷۶۳ ۴٬۱۵۶ ۱٬۳۴۲٬۱۷۷
واله دائوستا* ائوستا ۳٬۲۶۳ ۱٬۲۶۰ ۱۲۸٬۱۲۹
آپوليا باري ۱۹٬۳۵۸ ۷٬۴۷۴ ۴٬۰۹۰٬۵۷۷
باسيليكاتا پوتنزا ۹٬۹۹۵ ۳٬۸۵۹ ۵۸۷٬۶۸۰
كالابريا كاتانزارو ۱۵٬۰۸۰ ۵٬۸۲۲ ۲٬۰۱۱٬۵۳۷
كامپانيا ناپل ۱۳٬۵۹۰ ۵٬۲۴۷ ۵٬۸۳۳٬۱۳۱
اميليا-رومانيا بولونيا ۲۲٬۴۴۶ ۸٬۶۶۶ ۴٬۴۲۹٬۷۶۶
فريولي ونتزيا جوليا* تريسته ۷٬۸۵۸ ۳٬۰۳۴ ۱٬۲۳۵٬۷۶۱
لاتزيو رم ۱۷٬۲۳۶ ۶٬۶۵۵ ۵٬۷۲۴٬۳۶۵
ليگوريا جنوا ۵٬۴۲۲ ۲٬۰۹۳ ۱٬۶۱۶٬۹۹۳
لمباردي ميلان ۲۳٬۸۴۴ ۹٬۲۰۶ ۹٬۹۰۹٬۳۴۸
ماركه آنكونا ۹٬۳۶۶ ۳٬۶۱۶ ۱٬۵۶۴٬۸۸۶
موليز كامپوباسو ۴٬۴۳۸ ۱٬۷۱۳ ۳۱۹٬۸۳۴
پيمونت تورين ۲۵٬۴۰۲ ۹٬۸۰۸ ۴٬۴۵۶٬۵۳۲
ساردني* كالياري ۲۴٬۰۹۰ ۹٬۳۰۱ ۱٬۶۷۵٬۲۸۶
سيسيل* پالرمو ۲۵٬۷۱۱ ۹٬۹۲۷ ۵٬۰۵۰٬۴۸۶
توسكاني فلورانس ۲۲٬۹۹۳ ۸٬۸۷۸ ۳٬۷۴۹٬۰۷۴
ترنتينو آلتو آديجه* ترنتو ۱۳٬۶۰۷ ۵٬۲۵۴ ۱٬۰۳۶٬۶۳۹
اومبريا پروجا ۸٬۴۵۶ ۳٬۲۶۵ ۹۰۶٬۶۷۵
ونتو ونيز ۱۸٬۳۹۹ ۷٬۱۰۴ ۴٬۹۳۶٬۱۹۷

گروه‌هاي قومي و نژادي

ايتاليايي‌ها. گروه‌هاي نژادي آلماني، فرانسوي و ايتاليايي اسلاوتبار در شمال و ايتاليايي آلبانيايي‌تبار و ايتاليايي يوناني‌تبارنيز در جنوب هستند. در سال۲۰۰۵ نزديك به ٪۵٫۸ از جمعيت ايتاليا خارجيها بوده‌اند. ۱۱٫۴٪ كودكاني كه در سال ۲۰۰۷ در ايتاليا بدنيا آمده‌اند دست‌كم يكي از والدينشان خارجي بوده‌اند. در سال ۲۰۰۷ بيشترين مهاجرت‌ها به ايتاليا به ترتيب ازاروپاي شرقي(۵۲٫۰۲٪) شمال آفريقا(۱۶٫۱۷٪) آسيا (۱۶٫۰۸٪) و آمريكا لاتين (۸٫۵٪) بوده‌است.

زبان‌ها

عمده ايتاليايي‌ها رومي تبار هستند و زبان‌هاي رايج در ايتاليا هم تقريباً همگي شاخه‌هايي اززبان رومي بشمار مي‌روند. با وجود اينكه زبان رسمي ايتاليا زبان ايتاليايي است اما زبان‌هاي پرگويشور ديگري در اين كشور وجود دارند كه حالتي نيمه رسمي و گاه محلي دارند. بسياري از اين زبان‌ها در معرض نابودي قرار گرفته‌اند كه شروع مرگ تدريجي اين‌زبان‌ها به دوره حكومت فاشيسم بر ايتاليا بازمي‌گردد. ايتاليايي زبان رسمي اين كشور است كه از سال ۱۸۶۱ تا كنون اين مقام را دارد.

  • آلماني: آلماني زبان رسمي ايالت خودمختار تيرول جنوبي در شمال ايتاليا است. همچنين در بخش‌هايي از ايالت بولتزانو به دليل هم‌مرزبودن با اتريش مردم به اين زبان تكلم مي‌كنند.
  • فرانسوي: در شمال غربي و درايالت وال له داوستا به دليل هم‌مرز بودن با فرانسه مردم با اين زبان آشنايي دارند.
  • ليگوري: در مناطق شمالي ايتاليا بويژه شهر جنوا رايج است و بيش از يك ميليون گويشور در ايتاليا دارد. گويش جنوايي و بريگاسكي از مهم‌ترين گويش‌هاي اين زبان در ايتاليا هستند.
  • اسلوونيايي: در شهرهاي تريسته و گوريتزيا مردم به دليل همسايگي با اسلووني با اين زبان آشنايي دارند.
  • لومباردي: در مناطق شمالي ايتاليا بويژه نقاط هم‌مرز با سوئيس رايج است و بيش از سه ميليون گويشور در ايتاليا دارد.
  • پيدمونتي: زبان رايج منطقه پيدمونت ايتالياست كه بيش از دوميليون نفر از مردم ايتاليا بدان تكلم مي‌كنند.
  • ونيزي: زبان قديمي منطقه ونيز كه از زبان‌هاي رومي بشمار مي‌رود و در ايتاليا قريب دو ميليون نفر از اهالي منطقه ونيز و مناطق مجاور بدان تكلم مي‌كنند. اين زبان در اسلووني نيز رايج است.
  • ناپلي: زبان رايج منطقه جنوب ايتاليا بويژه نواحي پالرمو و ناپولي است كه بيش از شش ميليون نفر از سكنه ايتاليا بدان سخن مي‌گويند. گويش ايتاليايي جنوبي در واقع گويشي از همين زبان است و نه ايتاليايي.
  • توسكاني: زبان رايج در منطقه توسكاني است كه گاهي گويشي از زبان ايتاليايي نيز شمرده مي‌شود. حدود سه ميليون تن به اين زبان تكلم مي‌كنند.
  • ساساري: اين زبان اگرچه تنها ۱۲۵ هزارتن گويشور دارد اما در منطقه خودمختار ساردينيا زبان رسمي ايتاليا بشمار مي‌رود.
  • ساردوكمپيداني از زبان‌هاي بومي جنوب ايتالياست كه هنوز نزديك به يك ميليون گويشور دارد اما بيشتر گويشورانش در مناطق كوهستاني شمال ايتاليا بسر مي‌برند كه اين به دليل سياست‌هاي فاشيستي ايتاليا در زمان جنگ جهاني دوم بوده‌است.
  • زبان ايتاليايي-يهودي از زبان‌هاي رومي است كه در ايتاليا امروزه بيش از دويست تن گويشور ندارد.

مذاهب

دين در ايتاليا، سال ۲۰۰۱[۱]
دين     درصد  
مسيحيت
  
۹۱٫۶٪
بدون دين
  
۵٫۸٪
اسلام
  
۱٫۹٪
بوديسم
  
۰٫۳٪
هندوئيسم
  
۰٫۲٪
سيكيسم
  
۰٫۱٪
يهوديت
  
۰٫۱٪

حاكميت و اكثريت با مسيحيت كاتوليك است، ولي پروتستانها، يهوديها و مسلمانان (كه اكثراً مهاجر هستند) نيز در اين كشور زندگي مي‌كنند. ۹۱٫۶٪ جمعيت ايتاليا مسيحي و بيشتر كاتوليك هستند كه يك سوم آنها (۳۶٫۸٪) عضو فعال هستند. امروزه ۸۲۵۰۰۰ نفر مسلمان در ايتاليا زندگي مي‌كنند كه (۱٫۴٪) جمعيت ايتاليا را تشكيل مي‌دهند كه از بين آنها فقط۵۰۰۰۰ نفر مليت ايتاليايي دارند.

اقتصاد ايتاليا

از جمله مهم‌ترين صنايع كشور مي‌توان به صنايع فلزكاري، ماشين‌آلات، شيميايي، وسائل نقليه، مواد غذايي و مشروبات، منسوجات و البسه، هواپيماسازي، كشتي‌سازي، پتروشيمي، الكتريكي، اتمي و جنگ‌افزار اشاره نمود. گندم، جو، سيب‌زميني، چغندرقند، سيب، ذرت، برنج، انگور، ماهي، گاو و خوك نيز مهم‌ترين محصولات كشاورزي و دامپروري كشور را تشكيل مي‌دهند.

سرانه زمين مزروعي براي هر نفر بالغ بر ۳۲/۰ هكتار است. توليد ساليانه گوشت گاو ۴۰۰/۱ هزار تن، گوشت خوك ۵۰۰/۱ هزار تن، گوشت گوسفند ۹۰۰/۱۵۴ تن و ۸۰۶ هزار تن صيد ماهي است. توليد ساليانه نيروي الكتريسيته نيز معادل ۱/۲۴۱ ميليارد كيلووات ساعت است.

گردشگري ايتاليا

ايتاليا در مركز درياي مديترانه واقع شده‌است، دريايي كه تولد تمدن‌هاي بسياري را بخود ديده‌است. ايتاليا داراي تاريخي غني از تماس‌ها و تبادلاتي مي‌باشد كه بر مردم، اقتصاد و فرهنگش تأثير گذاشته‌است.

فنيقيها، يونانيها، كارتاژها، اعراب و نورمنها از جمله مللي مي‌باشند كه در طول سده‌ها با تأثير گذاشتن بر فرهنگ محلي ايتاليا، باعث گرديده‌اند تا ايتاليا بطور فوق‌العاده‌اي غني از آثار معماري و هنري مي‌باشد.

بر اساس محاسبه‌اي كه يونسكو انجام داده، بيش از نيمي از ميراث فرهنگي جهان در كشور ايتاليا واقع شده‌است، كشوري كوچك كه مساحتش فقط ۰/۲۵ ٪ از كل خشكي‌هاي جهان است.

نشانه‌هاي باقي‌مانده از گذشته، آثار هنري و تنوع فوق‌العاده طبيعت در شبه جزيره ايتاليا از جمله عوامل جذب توريست به اين كشور مي‌باشد كه امروزه يكي از توريستي‌ترين كشورهاي جهان بشمار مي‌آيد.

رم، فلورانس، ونيز و بسياري شهرهاي ديگر، از جمله مقصدهاي هنري هستند كه برنامه هر بازديد كننده‌اي از شبه جزيره ايتاليا را تشكيل مي‌دهند. در كنار اين شهرهاي بزرگ و معروف، ميراثهاي فرهنگي پنهاني هم در شهرهايي با تاريخ هزار ساله وجود دارند كه البته در مسير اصلي بازديدها قرار ندارند و علي‌رغم اينكه كمتر شناخته شده‌اند، اما به همان اندازه شهرهاي هنري ايتاليا داراي جذابيت مي‌باشند.

شناخت ايتاليا با بازديد از شهرهاي معروف و موزه‌ها و ميادين آن كافي نيست، بلكه براي نيل به اين مهم، بايد دنياي رنگارنگ به اصطلاح ايتالياي كوچك را كه غني از زيبايي‌هاي طبيعي و هنري بي حساب و صدها مركز شهري كوچك و متوسط كه برخي از آنها پايتخت‌هاي باستاني با آثاري اصيل و بي نظير مي‌باشند، نيز درنورديد.

براي تكميل اين شناخت البته بايد دسرها و غذاهاي ايتاليا را هم تجربه كرد. غنا و تنوع رسوم و لهجه‌ها در هر گوشه از كشور به آساني قابل تشخيص مي‌باشد. غذاهاي ايتاليايي آينده اين تنوع است. بخاطر همين تنوع منطقه‌اي مي‌باشد كه ايتاليا تبديل به يكي از اصلي‌ترين قطبهاي توريسم بين‌المللي شده‌است. از جمله ديگر عواملي كه در پيشرفت صنعت توريسم در اين كشور زيبا نقش داشته‌اند مي‌توان به نزديكي ايتاليا به كشورهاي صنعتي مركز و شمال غرب اروپا، وجود وسايل ارتباطي سريع و اقتصادي با ديگر قاره‌ها و سطح عالي امكانات پذيرش توريست كه كمتر كشوري از آن برخوردار مي‌باشد، اشاره نمود.

هر ساله بطور ميانگين حدود بيست ميليون گردشگر خارجي از ايتاليا بازديد مي‌كنند و اين رقم طبيعتاً علاوه بر ميليونها ايتاليايي مي‌باشد كه كشورشان را براي گذراندن تعطيلاتشان انتخاب مي‌كنند و البته در اين انتخاب، تكيه بر سي و پنج هزار واحد اقامتي موجود در كشور كه داراي تقريباً دو ميليون تخت مي‌باشند، دارند.

توريسم در عمل يكي از مهم‌ترين منابع اقتصادي ايتاليا به شمار مي‌رود كه حدود ۵/۵٪ از توليد داخلي كشور را به خود اختصاص داده‌است و اين به معناي آنست كه از نظر ارزش بالاتر از كل توليد بخش كشاورزي قرار دارد.

سينماي ايتاليا صنعت سينماي ايتاليا از اعتبار خوبي در سراسر جهان برخوردار است. گواه آن جوايزي است كه ساخته‌هايش در فستيوال‌هاي متعدد و بين‌المللي دريافت مي‌كند.

آموزش زبان ايتاليايي

۱۴ بازديد

آموزش زبان ايتاليايي

مقدماتي و متوسطه : كلاس هاي آمادگي آزمون CILS سطح A1-B1

تدريس زبان ايتاليايي

1-1- دوره سطح A1: كتاب ESPRESSO NUOVO 1:

با گذراندن اين دوره زبان آموز قادر خواهد بود متون ساده را بخواند و درك كند ، با افراد ارتباط ابتدايي برقرار كند و متون ساده را بنويسد . دانشجو قادر خواهد بود پس از اين دوره واژه هاي روزمره و جملات ساده را كه در ارتباط با نيازهاي مشخصي ميباشد، درك كرده و بكار برد و خود را معرفي نموده و از ديگران پرسشهائي ساده بعمل آورد۰ در اين سطح هدف آشنايي كلي با زبان ايتاليايي ، گرامر و منطق اين زبان است.

1-2- دوره سطح A2 : كتاب ESPRESSO NUOVO 2 :

با گذراندن اين دوره زبان آموز ايتاليايي قادر خواهد بود متون كمي پيچيده تر را خوانده ودرك كند، دريك بحث موضوعي شركت كند و به سطح متوسطي از درك مطلب شفاهي دست يابد .دانشجو قادر خواهد بود پس از اين دوره واژه هائي با كاربرد زياد در ارتباط با موارد مشخص (مانند اطلاعات در باره خود و خانواده، خريد، كار و محيط اطراف) را درك نموده و در شرائط ساده و معمول منظور خود را ادا نمايد.

1-3- دوره سطح B1: كتاب ESPRESSO NUOVO 3

با گذراندن اين دوره زبان آموز قادر خواهد بود متون نسبتا پيچيده را خوانده ودرك كند،درمورد مباحث روزمره، شخصي واجتماعي بحث كند و به زبان ايتاليايي متن هايي چون ايميل و نامه بنويسد، به سطح قابل قبول شفاهي و درك مطلب دست يابد.دانشجو قادر خواهد بود پس از اين دوره در صورت استفاده از زبان استاندارد و صحبت در مورد مسائل آشنا، نكات اصلي را درك نمايد و در بيشتر مواردي كه در سفر به كشور مربوطه با آن روبرو ميشود، مشكلات خود را حل كند و در عين حال قادر خواهد بود با جملات ساده و پيوسته در ارتباط با مطالب آشنا و مورد علاقه، گفتگو نمايد.

زبان آموز پس از گذراندن اين سطح آمادگي ايتاليايي نسبي جهت شركت درامتحانات CILS يا CELI كه شامل سه كتاب Espresso مي باشند را دارد و در صورت قبولي مي تواند با ارائه مدرك زبان به سفارت و به دانشگاه هاي ايتاليا اقدام به اخذ ويزاي تحصيلي و پذيرش نمايد

(براي اطلاعات بيشتر در مورد آزمون CILS به قسمت " ادامه تحصيل در ايتاليا و آزمون CILS " رجوع بفرمائيد)

دستور (گرامر) ايتاليايي

۱۳ بازديد

دستور (گرامر) ايتاليايي

نگاهي كوتاه به دستور زبان (گرامر) ايتاليايي:

حرف تعريف:

حرف تعريف واژه اي است كه قبل از اسم مي آيد و به جنسيت و تعداد آن دلالت مي كند. در زبان ايتاليايي حرف تعريف دو قسم است 1- معين 2- نا معين

حرف تعريف معين:

اين حرف تعريف در زبان ايتاليايي برابر با «The» در زبان انگليسي است. با اين تفاوت كه در زبان ايتاليايي براي مذكر و مؤنث و همچنين جمع و مفرد از حروف تعريف مختص به خود استفاده مي شود. حرف تعريف معين در زبان ايتاليايي با تعداد و جنس اسم بعد از خودش مطابقت دارد.

حروف تعريف معين عبارتند از:

il. (ايل) قبل از اسمهاي مفرد مذكري مي آيد كه با حروف s, z بي صدا شروع مي شوند.

پدر ايل پادرِ Il padre

كتاب ايل ليبرُ Il libro

i. (ائي) قبل از اسمهاي جمع و مذكري مي آيد كه در حالت مفرد بودن از حروف تعريف Il استفاده مي كنند.

كتابها ائي. ليبري I libri

lo. (لُ) قبل از اسمهاي مفرد مذكري مي آيد كه با حروف زير شروع مي شوند:

«s, z, x,gn,pn,ps»

نويسنده لُسكريتُر Lo scrittore

gli. (لئي) وقتي كه حرف تعريف lo جمع بسته مي شود به gli تبديل مي شود.

نويسنده ها لئي اِسكريتُري Gli scrittori

la. (لا) كليه اسامي مفرد و مؤنث از اين حرف تعريف استفاده مي كنند.

شب لا. نتِّ La notte

قورباغه لا. رَنَ La rana

le. (لِ) وقتي كه حرف تعريف la جمع بسته مي شود به le تبديل مي شود.

خانمها لِ. دُنِّ Le donne

قورباغه ها لِ. رَنِ Le rane

L'. قبل از اسمهايي كه مفرد و مذكر يا مؤنث باشند كه با حرف صدا دار شروع شوند قرار مي گيرد.

دوست (دختر) لَميكا L'amica

دوست (پسر) لَميكُ L'amico

حروف آخر كلمات در هنگام جمع به صورت زير است:

جمع مفرد

Persone è Persona è e è a

Giorni è Giorno è i è o

Fiori è fiore è i è e

حرف تعريف نا معين:

حرف تعين نامعين در زبان ايتاليايي دزست هم معنا با «an» و «a» در انگليسي است و تا حدي مي توان اين حرف تعريف را مطابق با دو حرف «ي» و «يكي» در زبان فارسي دانست.

مثل: پسري، يك پسر، اما نبايد فراموش كرد اين حرف تعريف هم با توجه به مذكر و مؤنث يا جمع و مفرد بودنِ اسم بعد از خود متفاوت است.

حرف تعريف نا معين در ايتاليايي عبارتند از:

Uno. (اونُ) قبل از اسمهاي مفرد و مذكري كه با حروف s, z شروع مي شوند قرار مي گيرد.

يك نويسنده اونُ. اِسكرتُرِ Uno scrittore

Un . (اون) قبل از اسامي مفرد، مذكر مي آيد.

يك پسر اون. رَگَتزُ Un ragazzo

Una . (اونا) قبل از كليه اسامي مفرد و مؤنث كه با حرف بي صدا شروع مي شوند مي آيد.

مادري اونا. مادرِ Una madre

دختري اونا. رَگَتزا Una raggatza

Un' . (اون) قبل از اسامي مي آيد كه با حروف صدا دار شروع شده اند. «چه در مؤنث و چه در مذكر»

يك دوست، دوستي (دختر) اون. اَميكا Un' amica

زبان ايتاليايي

۱۷ بازديد

زبان ايتاليايي

زبان ايتاليايي زبان مادري تعداد از جمعيت مردم جهان (حدود ۷۰ ميليون نفر) مي باشد. با توجه به اينكه كشور ايتاليا و ديگر كشورهاي ايتاليايي زبان (سوييس، واتيكان و بخشي از كرواسي)، پذيراي تعداد زيادي مهاجر، توريست و نيروي متخصص هستند، پس يادگيري زبان ايتاليايي يك ضرورت براي اين قشر عظيم مي باشد.

حروف صدا دار در زبان ايتاليايي

در زبان ايتاليايي حروف صدا دار شامل a,e,i,u,o هستند و ساير حروف بي صدا مي باشند . در برخي كلمات زبان ايتاليايي امكان دارد دو حرف بي صدا و يا دو حرف صدا دار در كنار هم بياييند .

ساختار زبان ايتاليايي

معمولآ به نه پاره‌گفتار (بخش دستوري) يعني فعل، اسم، حرف تعريف، صفت، ضمير، قيد، حرف اضافه، حرف ربط و علائم تقسيم مي‌گردد، كه تنها به شرح بخش‌هاي فعل، اسم و حرف تعريف به شرح ذيل بسنده مي‌كنيم:

ساختار فعل در زبان ايتاليايي

به اين شكل است كه كليه افعال در زبان ايتاليايي به سه دسته ARE- IRE - ERE تقسيم مي‌شوند كه هر دسته در هر زمان با فرمول خاص زماني و دسته‌اي خود صرف مي‌شود و اين فرمول نسبتاً ساده به كاربر اين امكان را مي‌دهد كه دسته و زمان فعل را به آساني تشخيص دهد.

ساختار اسم در زبان ايتاليايي

در بخش اسم تمامي نام‌هاي ايتاليايي به يكي از حروف: O-I-A-E ختم مي‌شوند كه عموماً، نام‌هاي ختم شده به O مفرد مذكر، نام‌هاي ختم شده به A مفرد مؤنث، بيشتر نام‌هاي ختم شده به I جمع مذكر و اكثر نام‌هاي ختم شده به E جمع مؤنث مي‌باشند.

حرف تعريف در زبان ايتاليايي

به شش بخش: Il -I -La- Le- Lo- Gli تقسيم مي‌شود كه اساسآ بر حسب تعداد، جنس و حرف اول كلمه‌اي كه بعداز آن مي‌آيد تغيير مي‌كند، بنابراين حرف تعريف معين در ايتاليايي IL قبل از نام‌هاي مفرد مذكري كه باحروف بي صدا (بجز s ناخالص و z كه باحرف تعريف Lo درمفرد و با gli در جمع نشان داده مي‌شوند) قرار مي‌گيرد و صورت جمع آن I مي‌باشد.

شكل مؤنث حرف تعريف در زبان ايتاليايي به پيچيدگي مذكر آن نيست و تنها براي مفرد يك شكل وجود دارد و آن La مي‌باشد كه قبل از كلماتي كه باحروف باصدا شروع مي‌شوند به شكل 'L درميايد، در جمع هم تنهايك شكل دارد آنهم Le كه قبل از كلماتي كه با e شروع شوند بصورت 'L درميايد.

تدريس خصوصي زبان

۱۶ بازديد

روش هاي آموزش زبان :

موسسات

حضور در كلاس هاي موسسات مختلف و يادگيري زبان هاي متفاوت از متداول ترين روش هاست .

 

تدريس خصوصي زبان

گرفتن كلاس هاي خصوصي و داشتن يك مدرس كه به طور خاص بر روي زبان آموز تمركز كند ، در سرعت بخشيدن به مسير آموزش زبان است .

 

آموزش زبان آنلاين

از جديدترين روش هاي يادگيري زبان است كه كافي است زبان آموز به اينترنت دسترسي داشته باشد تا با صرف كمترين وقت بهترين نتيجه را بگيرد .

 

روش هاي تدريس زبان هم در هر كلاسي متفاوت است كه فرد بسته به استعداد و عادات خود يكي از روش ها را برمي گزيند .روش تدريس از جمله كارهايي است كه محققان به صورت علمي آن را بررسي كرده اند تا متدهاي جديد را براي تسريع و بهبود زبان آموزي بيابند .

 

همان طور كه اشاره شد آموزش زبان امري مهم در دنياي امروز تلقي مي شود كه فرد بسته به نياز خود زباني را انتخاب مي كند و آموزش هاي لازم را مي بيند . آنچه كه مهم است شيوه زبان آموزي است كه فرد بهترين عملكرد را داشته باشد .

 

بازار رقابت و حضور نام هاي بسياري در اين امر سبب شده است كه گاه زبان آموز از هدف اصلي خود دور شود .

 

توآموز با بهره گيري از آموزش زبان اينترنتي امكاناتي را براي شما فراهم كرده است كه بتوانيد در اسرع وقت و با بهترين شرايط زبان بياموزيد .

كتاب آموزش زبان

۱۳ بازديد

كتاب زبان

همانگونه كه قبلا هم در مورد بهترين روش هاي يادگيري زبان صحبت كرديم، يكي از ابتدايي ترين و مهم ترين گام هاي يادگيري زبان ، انتخاب بهترين مواد آموزشي است.

هنگامي كه شما نياز به يادگيري زبان دوم پيدا مي كنيد ، پس از يافتن روش يادگيري ، به دنبال كتاب زبان مناسب مي باشيد . اگر براي حضور در موسسات هم اقدام مي كنيد در واقع كتابي كه تدريس مي شود  بر انتخاب شما تاثيرگذار خواهد بود .

اگر آموزش زبان آنلاين را هم انتخاب مي كنيد ،  باز هم كتاب زبان حائز اهميت است . در تدريس خصوصي زبان نيز هم علاوه بر روش تدريس زبان ، كتاب هم مهم است .  

اين كه سوال كه چه كتابي بهترين كتاب براي يادگيري زبان است، واقعا جواب قاطعي ندارد. چرا؟ چون بهترين كتاب بايد مناسب سطح شما، سن شما، نوع يادگيري شما و هدف شما باشد. آيا زبان مورد نظر را در سطح مقدماتي مطالعه مي كنيد يا متوسط يا پيشرفته؟ نوجوان هستيد يا كودك؟ با سرگرمي بهتر ياد مي گيريد يا با متن؟ مي خواهيد براي تحصيل زبان ياد بگيريد يا صرفا براي يك سفر توريستي؟

ويژگي هاي يك كتاب زبان :

1-     با توجه به سطح زبان آموز تهيه شده باشد . 

2-     استفاده به جا از تصاوير شده باشد . 

3-     فايل صوتي و تمرين هاي تلفظ و شنيداري داشته باشد .

4-    آخر هر مبحث خلاصه اي از درس داشته باشد .

5-    مطالب خسته كننده و يكنواخت نباشد .

6-    انتهاي هر درس سوالاتي مطرح كند تا زبان آموز ميزان يادگيري خود را بسنجد .

7-    استفاده از فايل هاي ويديويي نيز موثر است .

در اين مبحث به معرفي چند كتاب زبان موثر در زبان هاي پركاربرد مي پردازيم .

1-    زبان انگليسي

كتاب 1100 WORDS you need to know ، English Grammar in Use ، كتاب هاي سري Top Notch ، كتاب هاي English Result و American English File و كتاب هاي Four Corners  از مجموعه كتاب هايي هستند كه بيشتر مورد استفاده هستند و محبوب ترند .

2-    زبان فرانسه

از جمله كتاب هاي آن مي توان به Enter Amis ، Learn French Vocabulary و Contacts : Langue et culture francaises اشاره كرد .

3-    زبان آلماني

كتاب هاي Menschen و Daf Kompakt از معروف ترين كتاب هاي آلماني هستند .

4-    زبان ايتاليايي

يكي از پركاربردترين كتاب هاي آموزش اين زبان Nuovo Espresso  مي باشد .

چرا و چگونه زبان انگليسي ياد بگيريم؟

۱۵ بازديد

زبان انگليسي

با يادگيري هر زبان شما وارد دنياي ديگري مي شود كه فرهنگ ، ادبيات ، داستان ها و علوم و فنون مردمان آن زبان را ياد مي گيريد . پس يادگيري زبان به معناي بهره بردن از سرزمين ديگري است . امروزه انسان ها در تلاشند تا زبان دومي را فرا گيرند . در بين زبان هاي دنيا زبان انگليسي از همه فراگيرتر است .

 

اهميت يادگيري زبان انگليسي در دنياي امروز : 

امروزه كامل ترين شكل انتقال مفاهيم ذهني به شيوه ساده از طريق ارتباط زباني و نوشتاري است . هر چند در گذشته هاي دور مردم براي برقراري ارتباط از علائم و تصاوير و ... استفاده ميكردند اما در دنياي امروز اهميت برقراري ارتباط  و تعامل و همفكري كليه انسانها نقش بسيار مهمي در ارائه كيفيت بهتر براي زندگي ايفا مي نمايد .

از آنجا كه در ساليان گذشته به دلايل مختلف سياسي ، علمي ، اقتصادي و فرهنگي ، زبان انگليسي به عنوان زبان بين المللي تبديل به وسيله ارتباط مردماني از فرهنگها و مليت هاي متفاوت شده است. لذا اهميت يادگيري آن بر كسي پوشيده نيست .

امروزه، اگر فردي بخواهد در رشته پزشكي تحصيل كنيد يا مديري موفق باشد، دانستن زبان انگليسي يك ضرورت برايش به شمار مي آيد چرا كه در آن صورت مي تواند درتجربياتي كه ديگرمردم دنيا بدست آورده اند سهيم شود و در ارتباطي تنگاتنگ با آنان، دانش خود را به روز نگه دارد    .
علاوه بر آن طي ساليان اخير ،نياز بشر به داشتن زباني مشترك براي برقراري ارتباط و پيشبرد اهداف علمي-اجتماعي ، بيش از پيش احساس مي شود
    . بنابراين يادگيري زبان انگليسي كه به زبان ارتباط مردم دنيا بدل شده است دراولويت كاري محققان ، سياستمداران تاجران، دانش پژوهان و ... قرارمي گيرد    .
  

در حال حاضر انگليسي، زبان مادري بيش از 35۰ ميليون شهروند بريتانيايي، آمريكايي، كانادايي و استراليايي است. ميليونها نفر ديگر در سراسر جهان در حال ياد گيري اين زبان مي باشند تا بخشي از نيازهاي علمي-فرهنگي خود را در جوامع انساني رفع نمايند    .

به گفته بسياري از زبان شناسان، زبان يك مهارت است كه براي يادگيري آن بايد تمرين زيادي كرد. از آنجا كه فرايند يادگيري زبان بسيار كند عمل مي كند، اين تمرين بايد متناوب، مستمر و طولاني باشد در غيراين صورت اثر بخشي آن كم مي شود.

تناوب براي يادگيري زبان انگليسي به اين صورت است كه  ظرفيت و حجم محدودي از كتاب مورد نظر  را در فاصله هاي معين كه در مورد زبان انگليسي سه تا شش روز در هفته توصيه مي شود مورد مطالعه قرار داد. استمرار يعني تكرار اين مطالعه بدون تعطيلي. لذا براي يادگيري هر زباني نمي شود مدتي به مطالعه و تمرين پرداخت و سپس مدتي تمرين را كنار گذاشت . اين امر موجب اثرات نامطلوبي در فرآيند يادگيري مي گردد .

چگونه زبان انگليسي را فرا بگيريم :

قانون اول و مهمترين قانون : اول گوش كنيد

قانون دوم : يادگيري اصطلاحات (عبارات) و نه لغات

قانون سوم: از يادگيري گرامر انگليسي دست برداريد

 قانون چهارم : يادگيري آرام و عميق بهترين است

قانون پنجم : گرامر را در قالب يك نوشته ، متن يا داستان در زمان هاي مختلف حال ،آينده و گذشته ياد بگيريد.

قانون ششم : براي بهبود انگليسي بايد دروس و منابع انگليسي واقعي را هم مطالعه كنيد.

قانون هفتم : گوش كنيد و جواب دهيد نه اينكه فقط گوش دهيد و تكراركنيد .

همان طور كه اشاره شد فراگيري زبان انگليسي بسيار حائز اهميت است و انسان ها در سراسر دنيا براي اين منظور وقت صرف مي كنند . در اين عصر به دليل كمبود وقت مي توان از آموزش زبان آنلاين استفاده كرد . از ديگر روش ها تدريس خصوصي زبان است كه بسياري از موسسات اين امكانات را دارند .

تدريس زبان

اين روزها بسياري از مردم به دنبال يادگيري زبان انگليسي هستند و با انگيزه‌هاي متفاوتي در كلاس‌هاي عمومي يا خصوصي آموزش زبان انگليسي   ثبت‌نام مي‌كنند. روش تدريس زبان انگليسي در همه‌ي كلاس‌ها يكسان نيست و بسته به محيط آموزشي و شرايط زبان‌آموزان از روش‌هاي مختلفي براي تدريس مهارت‌هاي زباني (صحبت كردن، گوش دادن، خواندن و نوشتن) استفاده مي‌شود. هر كدام از اين روش‌ها مزيت‌ها و معايب خاص خودشان را دارند و چنانچه متناسب با نياز زبان‌آموز انتخاب شوند، تأثيرگذارتر خواهند بود. در ادامه‌ با ما همراه باشيد تا با چند مورد از اين روش‌ها آشنا شويد و ياد بگيريد هر روش مناسب چه گروهي از افراد است.

. 1. روش تدريسِ ترجمه‌اي

روش ترجمه‌اي تا حدودي به روش دستوري شبيه است با اين تفاوت كه در اين روش، ساختار زبان انگليسي بر زبان مادري زبان‌آموز ارجحيت دارد. اِعمال اين روش فقط در صورتي امكان‌پذير است كه مدرس به زبان مادري زبان‌آموزان مسلط باشد و تمامي زبان‌آموزان شركت‌كننده در كلاس نيز به يك زبان صحبت كنند.

اين روش مناسب چه افرادي است؟

روش ترجمه‌اي بيشتر مناسب زبان‌آموزاني است كه زبان انگليسي را به دلايل آكادميك دنبال مي‌كنند و هدف‌شان صرفا علاقه يا نياز به صحبت كردن به زبان انگليسي نيست. در اين روش، مهارت‌هاي صحبت كردن، خواندن و نوشتن داراي اهميت يكساني هستند و تدريس قواعد دستوري و مفاهيم انتزاعي زبان انگليسي براي طبيعي‌تر شدن شيوه‌ي تدريس حذف نمي‌شود. زبان انگليسي در روش ترجمه‌اي مانند ساير دروس به شيوه‌ي آكادميك تدريس مي‌شود و براي افرادي كه به اين روش منضبط علاقه‌مند هستند، بسيار مناسب است.

2. روش تدريسِ فراگير

روشِ فراگير يكي از مناسب‌ترين راهكارهاي يادگيري زبان انگليسي به ويژه براي افراد بزرگ‌سال است كه مي‌توانند به منظور يادگيري زبان، به كشورهاي خارجي سفر كنند. براي اينكه زبان انگليسي را به اين روش ياد بگيريد، نيازي نيست در هيچ كلاسي ثبت‌نام كنيد، فقط كافي است از منابع مالي و ساير امكانات مورد نياز براي سفرهاي خارجي برخوردار باشيد.

اين روش مناسب چه افرادي است؟

همان‌طور كه پيشتر گفته شد، روش غوطه‌وري فقط مناسب زبان آموزاني است كه از امكانات كافي براي سفر به كشورهاي خارجي برخوردار باشند و بتوانند مدت قابل توجهي را در كشور مقصد اقامت كنند تا به خوبي به زبان آن كشور مسلط شوند.

تدريس خصوصي زبان و آموزش زبان آنلاين از جديدترين راه هاي تدريس زبان براي رسيدن به اين هدف است .